Jake Paul Showcases His Lavish Puerto Rican Estate

Kalba: lt. Turinio vertimas:

Reikšmingai pakeitęs savo bokso treniruočių rutiną, Jake Paul neseniai atskleidė savo įspūdingą 20 milijonų dolerių vertės vilą, esančią Puerto Riko saloje. Socialinių tinklų žvaigždė ir boksininkas ruošiasi artėjančiam mūšiui su legendiniu Mike’u Tysonu AT&T stadione Arlingtone, Teksase, kuris numatytas lapkričio 15 dieną. Turėdamas profesionalų rekordą – 10 pergalių ir 1 pralaimėjimą, Paulas siekia dar labiau sustiprinti savo reputaciją įveikdamas Tysoną, kuris gali pasigirti išskirtine bokso karjera su 50 profesionalių pergalėmis.

Paulo prabangi namas užima daugiau nei 12 000 kvadratinių pėdų ir turi aštuonis miegamuosius bei dešimt vonios kambarių, visi įsikūrę didžiuliame sklype. Po to, kai jis nusipirko turtą už 16 milijonų dolerių ir investavo papildomus 4 milijonus dolerių renovacijoms, šiame dvarą galima rasti akį traukiančių bruožų, tokių kaip šešių automobilių garažas ir prabangus pramogų pastatas. Įėjimas puošenamas japonų koi tvenkiniu ir žaismingu kilimėliu, kuris svečius pasitinka su stiliumi.

Viduje namas demonstruoja šiuolaikinį meną, didžiulį druskingų vandenų akvariumą ir unikalų robotinį šunį. Jo prabangiame miegamajame išsiskiria didelis karališko dydžio lova, o pagrindiniame vonios kambaryje yra laisvai pastatoma vonia su vaizdu į sodą. Lauke dvarą puošia didžiulis baseinas, pirtis ir išsami pramogų erdvė.

Paulo žaisminga asmenybė atsiskleidžia per jo neseniai socialiniuose tinkluose pasirodžiusius triukus, kur jis toliau dapozuoja į Tysoną, suteikdamas linksmumo jų labai lauktam mūšiui.

Investavimas į namus ir prabangus gyvenimas: Patarimai, gyvenimo triukai ir įdomūs faktai

Šiandieninėje pasaulyje, kur prabangus gyvenimas tampa vis labiau prieinamas, būtina rinkti patarimus ir įžvalgas, kaip sukurti savo nuostabią oazę, panašią į įspūdingą 20 milijonų dolerių vertės vilą, priklausančią Jake’ui Paului Puerto Rike. Nepriklausomai nuo to, ar planuojate investuoti į nekilnojamąjį turtą, ar tiesiog siekiate pagerinti savo namų aplinką, štai keletas naudingų patarimų, gyvenimo triukų ir įdomių faktų, į kuriuos verta atsižvelgti.

1. Supraskite nekilnojamojo turto rinką
Prieš priimdami bet kokius sprendimus dėl investicijų, būtina ištirti ir suprasti nekilnojamojo turto rinką jūsų pageidaujamoje vietovėje. Išnagrinėkite dabartines tendencijas, nekilnojamojo turto vertes ir mikrorajonų dinamiką. Žinios yra galia, ir būti informuotam galima padėti priimti išmintingus investicijų sprendimus.

2. Prioritetas renovacijos ROI
Investuodami į renovacijas, fokusuokite dėmesį į patobulinimus, kurie siūlo geriausią investicijų grąžą (ROI). Virtuvės ir vonios kambarių renovacijos, taip pat kraštovaizdžio patobulinimai dažnai atneša reikšmingas grąžas. Ekonomiški pokyčiai taip pat gali turėti didelę įtaką, pavyzdžiui, naujas dažymas ar atnaujintos įrengimų.

3. Priimkite pažangią technologiją
Įtraukite smart namų technologijas, kad pagerintumėte savo gyvenimo patirtį. Tokios funkcijos kaip išmanieji termostatai, saugos sistemos ir apšvietimas gali ne tik padidinti jūsų namų vertę, bet ir suteikti patogumo ir ramybės.

4. Sukurkite savo asmeninę oazę
Įkvėpti Jake Paulio prabangios lauko teritorijos, apsvarstykite galimybę paversti savo kiemą pramogų rojumi. Įtraukę elementus, tokius kaip baseinas, lauko virtuvė arba jauki poilsio zona, galite padidinti savo namų patrauklumą ir suteikti puikią vietą atsipalaiduoti ir susitikimams.

5. Investuokite į meną ir dekorą
Menai gali žymiai personalizuoti jūsų erdvę. Investavimas į šiuolaikinius meno kūrinius ar unikalų dekorą, panašiai kaip Paulas rodo savo viloje, gali padaryti jūsų namus unikalius ir išraiškingus. Be to, įtraukę elementus, kurie atspindi jūsų asmenybę, galite sužadinti džiaugsmą ir kūrybiškumą.

6. Planuokite priežiūrai
Turint prabangų namą, tenka susidurti su priežiūros išlaidomis. Planuodami reguliarų priežiūrą, remontą ir kraštovaizdžio tvarkymą užtikrinsite, kad jūsų turtas liktų puikios būklės ir laikytųsi vertės bėgant laikui.

Įdomus faktas: Ar žinojote, kad gerai suprojektuoti lauko plotai gali padidinti nekilnojamojo turto vertę net iki 20%? Investuodami į kraštovaizdį ir lauko patogumus ne tik pagerinate savo namų estetiką, bet ir žymiai padidinate jų rinkos kainą.

7. Pridėkite linksmų elementų
Apsvarstykite galimybę įtraukti žaismingus ar keistus bruožus, kurie praskaidrins jūsų erdvę. Tai gali būti keistas kilimėlis, namų automatikos prietaisas, ar net įdomus augintinis, kaip robotinis šuo, kaip matyti Jake Paulio dvare. Šie unikalūs akcentai daro jūsų namus patrauklesnius ir smagesnius.

Įsitraukimas į sportą ir gyvenimo būdą
Galiausiai, kaip rodo Jake Paul pavyzdys, aktyvus gyvenimo būdas gali įpūsti energijos į jūsų namų gyvenimą. Būdami namuose, sporto salėje ar lauko sporto įranga, ieškodami būdų įtraukti fizinį aktyvumą galite pasiekti sveikesnę ir laimingesnę gyvenimo aplinką.

Norėdami gauti daugiau įkvepiančio turinio apie prabangų gyvenimą ir nekilnojamojo turto investicijas, apsilankykite Forbes. Atminkite, kad prabangus gyvenimas prasideda nuo apgalvoto planavimo, informuotų pasirinkimų ir šiek tiek kūrybiškumo!

Web Story

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *