Jake Paul Showcases His Lavish Puerto Rican Estate

Keeruline kõrvalekalle oma poksi treeningrutiinist, Jake Paul avalikustas hiljuti oma muljetavaldava 20 miljoni dollari suuruse mõisa Puerto Ricos. Sotsiaalmeedia staar ja poksija valmistub oma eelseisvaks matšiks legendaarse Mike Tysoniga AT&T staadionil Arlingtonis, Texases, mis on planeeritud 15. novembriks. Paulil on professionaalne rekord 10 võitu ja 1 kaotus ning ta soovib oma mainet veelgi tõsta, ületades Tysoni, kellel on muljetavaldav poksikarrjäär 50 professionaalsete võiduga.

Pauli luksuslik kodu ulatub üle 12 000 ruutjalga ja seal on kaheksa magamistuba ning kümme vanni, kõik asuvad laialdase maa peal, mille pindala on üks aak. Pärast kinnisvara soetamist 16 miljoni dollari eest ja täiendavate 4 miljoni dollari investeerimist renoveerimistesse, sisaldab mõis silmapaistvaid jooni, nagu kuue autoga garaaž ja ülev meelelahutushoone. Sissepääsu kaunistab Jaapani koi tiik ja eriline sisenemismatt, mis tervitab külalisi soe stiilis.

Sees näitab kodu kaasaegset kunsti, suurt soolavet akvaariumi ja ainulaadset robotkoera. Tema uhke magamistuba on tähelepanuväärne, seal on luksuslik kuningasuurune voodi ja peamine vannituba uhkeldab eraldi vanniga, mis avab vaated lopsakale aiale. Väljas on mõisas suur bassein, saun ja täielik meelelahutussulet.

Pauli mänguline isikupära paistab läbi tema hiljutiste sotsiaalmeedia trikkide, kus ta jätkab Tysoniga naljatlemist, lisades meelelahutuslikku keerist nende oodatud lahingule.

Koduinvesteerimine ja luksuslik elu: näpunäited, eluhäkid ja huvitavad faktid

Tänapäeva maailmas, kus luksuslik eluviis muutub üha enam kättesaadavaks, on oluline koguda näpunäiteid ja ülevaateid selle kohta, kuidas luua oma imeline pelgupaik, nagu Jake Pauli muljetavaldav 20 miljoni dollari suurune mõis Puerto Ricos. Olgu tegemist kinnisvarasse investeerimise või kodukeskkonna täiustamisega, siin on mõned kasulikud näpunäited, eluhäkid ja põnevad faktid, mida arvestada.

1. Mõista kinnisvaraturgu
Enne investeeringu tegemist on kriitilise tähtsusega uurida ja mõista kinnisvaraturgu soovitud piirkonnas. Uurige praeguseid suundi, kinnisvara väärtusi ja naabruskonna dünaamikat. Teadmised on võim, ja teadlik olemine aitab teil teha mõistlikke investeerimisvalikuid.

2. Eelista renoveerimise ROI
Renoveerimisse investeerides keskenduge parendustele, mis pakuvad parimat tootlust investeeringule (ROI). Köögi ja vannitoa renoveerimine ning maastiku parandamine toovad tihti märkimisväärset tulu. Kulutõhusad muudatused, näiteks uus värv või ajakohased fikseerimised, võivad samuti suurendada mõju.

3. Suhtu nutitehnoloogiasse
Integreerige nutikodu tehnoloogiad, et tõsta oma elukogemust. Funktsioonid nagu nutikamad, turvasüsteemid ja valgustus võivad mitte ainult suurendada teie kodu väärtust, vaid pakkuda ka mugavust ja meelerahu.

4. Looge isiklik oaas
Inspireerituna Jake Pauli luksuslikust väliala, kaaluge oma tagahoovi muutmist meelelahutuslikuks oaasiks. Elementide lisamine nagu bassein, väliköök või hubane puhkeala võib suurendada teie kodu atraktiivsust ja pakkuda ideaalset kohta lõõgastumiseks ja kohtumisteks.

5. Investeeri kunstisse ja kaunistusse
Kunst võib oluliselt isikupärastada teie ruumi. Investeerimine kaasaegsetesse kunstitöödesse või unikaalsesse kaunistusse, sarnastes nagu Paulil tema mõisas, võib muuta teie kodu unikaalseks ja väljendusrikkaks. Lisaks, elementide lisamine, mis peegeldavad teie isikupära, võivad tekitada rõõmu ja loovust.

6. Eelarvestage hoolduseks
Luksusliku kodu omamine toob endaga kaasa oma osa hoolduskulusid. Regulaarse hoolduse, remonditööde ja maastiku eelarvestamine tagab, et teie kinnisvara püsib suurepärases seisukorras ning säilitab oma väärtuse aja jooksul.

Huvitav fakt: Kas teadsite, et hästi kujundatud väliruumi olemasolu võib kinnisvara väärtust suurendada kuni 20%? Maastiku ja väliste mugavuste investeerimine ei paranda mitte ainult teie kodu esteetikat, vaid tõstab ka selle turuhinda märkimisväärselt.

7. Lisage lõbusaid elemente
Kaaluge mänguliste või naljakate elementide lisamist, mis valgustavad teie ruumi. See võib olla veider doormat, koduautomaatika seade või isegi huvitav lemmikloom, nagu robotkoer, nagu näete Jake Pauli mõisas. Need ainulaadsed puudutused muudavad teie kodu kutsuvamaks ja lõbusamaks.

Osalemine spordis ja eluviisis
Lõpuks, nagu Jake Paul on näidanud, võib aktiivse eluviisi hoidmine tuua energiat teie koduse ellu. Olgu see kodus olev jõusaal või väli spordivõimalused, leidmine viise, kuidas lisada fitnessi, võib viia tervislikuma ja õnnelikuma elukeskkonnani.

Rohkem inspiratsiooni luksusliku elustiili ja kinnisvarainvesteeringute kohta leiate Forbes’ist. Pea meeles, et luksuslik elu algab mõtestatud planeerimisest, informeeritud valikutest ja tilgast loovusest!

Web Story

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga