Žaidimą keičiantis įvykis – „Apple Music“ pristatė novatorišką funkciją, kuri revoliucionuoja muzikantų bendravimą su gerbėjais ir koncertų reklamos formas. Šis novatorinis įrankis suteikia menininkams galimybę kurti dinamiškas setlistų grojaraščius, tiesiai iš jų turimo muzikos katalogo, norint sukurti naują koncertų reklamavimo formą.

Slapta menininkų ginklai

Ši naujoviška galimybė suteikia muzikantams neprilygstamą kūrybinę laisvę, leidžiant jiems kurti išskirtinius grojaraščius su individualia grafika, gauta iš jų sukurtų įvaizdžių kolekcijų. Tokie grojaraščiai ne tik suteikia estetinį patrauklumą, bet ir žymiai plečia reklamos pasiekiamumą. Šie grojaraščiai gali būti lengvai dalijami įvairiose platformose, įskaitant „Apple Music“, „Shazam“ ir įvairiuose socialiniuose tinkluose, todėl tradicinės statiškos koncertų reklamos lieka praeityje.

Skambesio ir lūkesčių sukūrimas

Muzikantai dabar gali suasmeninti grojaraščius kiekvienam konkrečiam koncertui, suteikdami gerbėjams galimybę pasigrožėti būsimais pasirodymais. Šis strateginis požiūris sukuria lūkesčius ir leidžia menininkams įtraukti auditoriją gerokai prieš žengiant į sceną. Kontrolė, kada jų grojaraščiai bus paskelbti, suteikia menininkams taktinį pranašumą maksimalizuojant išankstinį jaudulį prieš koncertą.

Pastebėtina, kad jau buvo paskleista daugiau nei 450 setlistų iš tokių gerai žinomų menininkų kaip Taylor Swift, Beyoncé ir Post Malone, pabrėžiant šio novatoriško įrankio efektyvumą gerinant menininkų ir gerbėjų tarpusavio santykius.

Naviguojant naujais iššūkiais

Dėl šios funkcijos populiarumo kyla naujų diskusijų apie iššūkius, su kuriais gali susidurti nepriklausomi muzikantai, ypač dėl matomumo ir duomenų privatumą. Kol ši iniciatyva vadovauja skaitmeninės muzikos pažangai, pramonė privalo atidžiai apsvarstyti šiuos iššūkius, kai pasisveikina su šiuo perspektyviu būdu gyvo muzikos reklamos. Koncertų reklamos ateitis perrašoma, po vieną grojaraštį.

Šaltinis: Atrakinkite muzikos paslėptą potencialą: naujas įrankis revoliuciniu būdu keičia koncertų reklamą

Web Story

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *