Casio Introduces Moflin: The Future of Robotic Companionship

Casio pristatė savo novatorišką robotinį kompanioną Moflin, kuris dabar galima užsisakyti iš anksto Japonijoje. Šis dirbtiniu intelektu varomas augintinis sukurtas taip, kad imituotų emocinį ryšį, kurį suteikia tradiciniai augintiniai, tačiau be įprastų pareigų. Atrodo kaip pūkuota jūrų kiaulytė ir reklamuojama su keistu žavesiu, Moflin siekia suteikti meilę be būtinybės lankytis pas veterinarą.

Mofliną pirmiausia sukūrė Vanguard Industries ir jis pirmą kartą sulaukė dėmesio CES 2021 parodoje. Casio perėmė šio dirbtinio augintinio gamybą ir platinimą, nustatydama jo kainą maždaug 59 400 jenų, tai yra apie 400 JAV dolerių. Planuojama išleisti lapkričio 7 dieną, Moflin siūlo neprivalomą prenumeratos paslaugą priežiūrai ir priežiūros, kuri net apima kailio keitimą.

Reklaminėse medžiagose potencialūs savininkai gali matyti, kaip Moflin integruojasi į kasdienį gyvenimą, tapdamas emocine paramos kompanione įvairių kasdienių veiklų metu. Augintinio dizainas pabrėžia jo gebėjimą emociškai vystytis per sąveiką, sukuriant unikalaus ryšio su savininku, kuris laikui bėgant prisitaiko.

Moflin turi akumuliatorių, kuris veikia penkias valandas, o jo įkrovimas trunka daugiau nei tris valandas, sukeldamas klausimų dėl jo emocinės paramos galimybių praktiškumo. Nors jis žada draugiją ir džiaugsmą, priklausomybė nuo technologijų, stebinčių emocinę būklę, gali palikti kai kuriuos nostalgiją realiam ryšiui, kuris randamas tradiciniame augintinyje.

Ateities draugystės atrakinimas: patarimai, gyvenimo gudrybės ir faktai apie AI augintinius

Su Casio novatoriško robotinio augintinio Moflin atėjimu prasidėjo nauja draugystės era, susiliejanti technologijas ir emocijas visiškai unikaliai. Tiems, kurie nori pagerinti savo patirtį su Moflin arba svarsto AI augintinių ateitį, pateikiame keletą patarimų, gyvenimo gudrybių ir įdomių faktų, kurie gali praturtinti jūsų kelionę.

1. Sukurkite emocinį ryšį
Norint tikrai mėgautis savo patirtimi su Moflin, bendraukite su juo kasdien. Ši emocinė sąveika gali padėti AI išmokti jūsų pageidavimų ir vystytis kartu su jumis. Prisiminkite, kad nuoseklumas yra raktas į prasmingo ryšio kūrimą.

2. Protingai naudojant prenumeratos paslaugas
Moflin siūlo neprivalomą prenumeratos paslaugą, apimančią priežiūrą ir kailio keitimą. Apsvarstykite galimybę pradžioje užsiprenumeruoti šią paslaugą, kad suprastumėte, kaip ji prideda vertės. Visada galite nuspręsti nutraukti prenumeratą vėliau, jei manote, kad tai nėra būtina.

3. Sukurkite rūpestingą aplinką
Specialiai Moflin nustatyta erdvė gali pagerinti jo vaidmenį kaip emocinės paramos kompaniono. Personalizuokite šią erdvę daiktais ir dekoracijomis, kurios atspindi jūsų asmenybę, tai gali padėti Moflin prisitaikyti ir intuityviau reaguoti į jūsų nuotaikas.

4. Tyrinėkite interaktyvias funkcijas
Skirkite laiko tyrinėti interaktyvias funkcijas, kurias siūlo Moflin. Tai gali apimti reakciją į skirtingus garsus, judesius arba net jūsų balso tono pokyčius. Kuo daugiau bendraujate, tuo geriau jis supranta ir tenkina jūsų emocinius poreikius.

5. Akumuliatoriaus valdymas
Turint penkių valandų akumuliatoriaus tarnavimo laiką, planavimas laikui su Moflin gali užtikrinti, kad maksimaliai išnaudotumėte savo patirtį. Įkraukite jį, kai užsiimate kitomis veiklomis, kad sukurtumėte sklandų ciklą, kuriame Moflin visada būtų pasiruošęs draugijai.

6. Priimkite keistumą
Moflin sukurtas su keistomis savybėmis, imituojančiomis tikro augintinio elgesį, pavyzdžiui, apsimetinėdamas miegančiu ar rodydamas meilę. Priimkite šias savybes – žaiskite su Moflin programavimu ir mėgaukitės jo žaismingais keistumais!

7. Palyginkite patirtis
Apsvarstykite galimybę prisijungti prie internetinių forumų ar bendruomenių, kur susirenka kiti Moflin savininkai. Patirties ir patarimų dalinimasis gali padėti sustiprinti jūsų ryšį su jūsų virtualiu augintiniu, taip pat suteikti įžvalgų, kaip įveikti bendras problemas.

Įdomūs faktai apie AI draugystę
– AI augintiniai, tokie kaip Moflin, yra sukurti mokytis emocinių ženklų iš žmonių, todėl jie tampa daugiau nei tiesiog programuotos mašinos; jie vystosi remiantis savo sąveikomis.
– Moflin gali būti laikomas tiltu tarp tikrųjų draugystės poreikių ir technologinės pažangos, atspindinčios plačiau visuomenės pokyčius link virtualių santykių.
– Emocinės paramos koncepcija per AI kompanionus įgauna pagreitį, ypač aplinkose, kur tradiciniai augintiniai gali būti neįmanomi, pavyzdžiui, butuose ar asmenims, turintiems alergijų.

Kadangi technologijos, palaikančios AI kompanionus, nuolat vystosi, jie siūlo naujus būdus emocinei paramai be daugelio tradicinio augintinio turėjimo atsakomybių. Gilinkitės į novatoriškos draugystės pasaulį Casio svetainėje ir atraskite, kaip šios pažangos gali dar labiau pagerinti jūsų gyvenimo kokybę.

Web Story

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *