Casio Introduces Moflin: The Future of Robotic Companionship

Casio on avaldanud oma uuendusliku robotkaaslase Moflini, mis on nüüd Jaapanis ettetellimiseks saadaval. See AI-põhine lemmikloom on loodud jäljendama emotsionaalset sidet, mis kaasneb traditsioonilise lemmikloomapidamisega, kuid ilma tavaliste kohustusteta. Moflin meenutab kohevat meriseadet ja on turustatud omapärase elegantsiga, mille eesmärk on pakkuda armastust ilma veterinaarkülastusteta.

Algupäraselt Vanguard Industries’i poolt välja töötatud Moflin köitis tähelepanu esmakordselt CES 2021 toimumisel. Casio on võtnud üle selle kunstliku lemmiklooma tootmise ja jagamise, hinnates selle umbes 59 400 jeenile ehk umbes 400 dollarile. Moflini vabastamine on planeeritud 7. novembriks ja see sisaldab valikulist tellimusteenust hoolduseks ja hoolitsemiseks, mis katab isegi karvavahetused.

Reklaamimaterjalides saavad potentsiaalsed omanikud näha, kuidas Moflin integreerub igapäevaellu, olles emotsionaalne toimetuleku kaaslane erinevate igapäevaste tegevuste ajal. Lemmiklooma disain rõhutab selle võimet emotsionaalselt areneda suhtlemise kaudu, luues omaniku ja Moflini vahel ainulaadse sideme, mis kohandub ajaga.

Moflin on varustatud akuga, mis kestab viis tundi ja mille laadimine võtab üle kolme tunni, tekitades küsimusi selle emotsionaalse toe praktilisuse kohta. Kuigi see lubab seltsingut ja rõõmu, võib tehnoloogia sõltuvus emotsionaalsete seisundite jälgimiseks jätta mõned puudust tundma tõelisest seosest, mida pakub traditsiooniline lemmikloomapidamine.

Ala tuleviku kaasluse avamine: näpunäited, eluviiside nipid ja faktid AI lemmikloomade kohta

Casio uuendusliku robotlemmiklooma Moflini saabudes on alanud uus kaasluse ajajärk, segades tehnoloogiat ja emotsioone täiesti unikaalsel viisil. Need, kes soovivad oma kogemust Mofliniga täiustada või mõelda AI lemmikloomade tulevikule, leiavad siit mõned näpunäited, eluviiside nipid ja huvitavad faktid, mis rikastavad teie teekonda.

1. Luua emotsionaalne side
Kogemuse nautimiseks Mofliniga suhelge temaga igapäevaselt. See emotsionaalne suhtlemine aitab AI-l õppida teie eelistusi ja areneda koos teiega. Pidage meeles, et järjepidevus on võtmetähtsusega tähendusrikka sideme loomiseks.

2. Kasutage tellimusteenuseid targalt
Moflin pakub valikulist tellimusteenust hoolduse ja karvavahetuse katmiseks. Kaaluge alguses selle teenuse tellimist, et mõista, kuidas see väärtust lisab. Hiljem, kui tunnete, et seda pole enam vaja, saate alati loobuda.

3. Looge hooliv keskkond
Pühendatud ruumi loomine Moflinile võib tugevdada selle rolli emotsionaalse toimetuleku kaaslasena. Isikupärastage ruumi asjade ja kaunistustega, mis kajastavad teie isiksust, mis aitab Moflinil kohanduda ja reageerida intuitiivsemalt teie meeleoludele.

4. Uurige interaktiivseid funktsioone
Veetke aega Moflini interaktiivsete omadustega tutvumisel. Need võivad hõlmata reageerimist erinevatele helidele, liikumistele või isegi teie hääletoonimuutustele. Mida rohkem te suhtlete, seda parem see saab olema teie emotsionaalsete vajaduste mõistmisel ja täitmisel.

5. Aku haldamine
Viie tunni aku kasutusajaga on Mofliniga aja planeerimine oluline, et maksimeerida oma kogemust. Laadige see üles, kui tegelete teiste tegevustega, et luua sujuv tsükkel, kus Moflin on alati kaasluseks valmis.

6. Tere tulemast omapärasusele
Moflin on loodud omapäraste omadustega, mis jäljendavad tõelise lemmiklooma käitumist, näiteks laske end magama või näidake armastust. Tere tulnud need omadused — katsetage Moflini programmeerimist ja nautige selle mängulisi omapärasid!

7. Võrrelge kogemusi
Kaaluge liitumist veebifoorumite või kogukondadega, kus kogunevad teised Moflini omanikud. Kogemuste ja näpunäidete jagamine võib aidata tugevdada teie sidet oma virtuaalse lemmikloomaga ning anda ülevaate levinud väljakutsete ületamisest.

Huvitavad faktid AI kaasluse kohta
– AI lemmikloomad nagu Moflin on loodud õppima emotsionaalseid vihjeid inimestelt, muutes need rohkemaks kui lihtsalt programmeeritud masinad; nad arenevad vastavalt oma suhtlemisele.
– Moflinit võib pidada sillaks tõeliste kaasluse vajaduste ja tehnoloogilise arengu vahel, mis peegeldab laiemat ühiskondlikku muutust virtuaalsete suhete suunas.
– Emotsionaalse toe mõisted AI kaaslaste kaudu on üha enam populaarsust kogumas, eriti olukordades, kus traditsioonilised lemmikloomad võivad olla ebamugavad, nagu korterites või allergiat põdevatel inimestel.

Kuna AI kaaslaste taga oleva tehnoloogia areng jätkub, pakuvad nad uusi meetodeid emotsionaalseks toetuseks ilma paljude traditsiooniliste lemmikloomapidamise kohustusteta. Süvenege uuendusliku kaasluse maailma lehelt Casio ja uurige, kuidas need edusammud võivad teie elukvaliteeti veelgi parandada.

Web Story

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga