Innovative Trials of Armed Robotic Canines by U.S. Military

Recentie notikumi norāda uz ASV armijas eksperimentiem ar modernām robotizētām sistēmām, it īpaši četrkājainiem bezpilota zemes transportlīdzekļiem (Q-UGV) Sarkanā smilšu integrētajā eksperimentālo centru Saūdu Arābijā. Pieminētās robotizētās vienības ir veidotas pēc Ghost Robotics’ Vision 60 modeļa, kas ir aprīkoti, lai apstrādātu dažādas kaujas scenārijus, iespējams, ar AR-15 vai M16 šauteni.

Testēšanas laikā šie robotu suņi mērķēja uz stacionāriem objektiem, lai gan visaptveroši ziņojumi, kas detalizē rezultātus no šiem treniņiem, vēl nav publiskoti. Šī iniciatīva ir daļa no plašāka maksājuma paaugstināt armijas funkcionalitāti, īpaši cīņas pret bezpilota lidaparātiem jomā. Līdzīgas robotizētās sistēmas tika demonstrētas nesenā vingrinājumā Fort Drum, Ņujorkā, ko vadīja Armijas 10. kalnu divīzija kopā ar Attīstības komandu – ieroču centru.

Šie Vision 60 Q-UGV ir izstrādāti, lai pārvietotos neparedzamā vidē, pateicoties unikālai kontroles sistēmai, kas atdarina dzīvnieku līdzīgu kustību. Šī īpašība ir būtiska operatīvās efektivitātes saglabāšanai sarežģītos apvidos, kur sensoru veiktspēja var ciest. Robotiem ir arī uzlabotas pretdronu funkcijas; tie izmanto termālās un infrasarkanās iespējas, lai izsekotu gaisa draudiem.

Ieroču sistēmu kontrole, kā zi reported, tiek pārvaldīta, izmantojot lietotājam draudzīgas planšetēm līdzīgas ierīces, ļaujot operatoriem veikt precīzas manevrēšanas. Tikmēr Jūras spēku īpašo operāciju komanda (MARSOC) izpēta bruņotās versijas no Vision 60, demonstrējot ievērojamu militāro stratēģiju maiņu pret robotizētu karadarbu, lai tiktu galā ar jaunajiem gaisa izaicinājumiem.

Robotika karā: padomi, dzīves triki un fascinējoši ieskati

Pieaugoša modernās robotikas integrācija militārajās pielietojumos atver daudziem sekām un iespējām, kas pārsniedz kaujas lauku. Šeit mēs dalāmies ar dažiem vērtīgiem padomiem, dzīves trikiem un interesantiem faktiem par militāro robotiku, piedāvājot ieskatus par to, kā šīs tehnoloģijas var ietekmēt mūsu dzīvi tieši un netieši.

1. Informācijas atjaunošana par robotikas tehnoloģijām

Meklējot, robots attīstās ātri, ir svarīgi palikt informētiem. Sekojiet uzticamiem avotiem un tehnoloģiju žurnāliem, kas specializējas militārās tehnoloģijās, piemēram, Defense.gov vai Army Times. Šīs platformas sniedz ieskatus par jaunākajiem attīstījumiem un robotikas tehnoloģiju sekām.

2. Robotu lietderības izpratne

Roboti, piemēram, Vision 60 Q-UGV, palielina operatīvo efektivitāti. Izpratne par to funkcionalitāti var palīdzēt novērtēt, kā šādas tehnoloģijas drīz var tikt paplašinātas arī civilās nozarēs – domājiet par loģistiku, ārkārtas glābšanas operācijām un katastrofu atsaucēm.

3. Uzticība kontroles sistēmām

Robotu vienību kontroles sistēmas kļūst aizvien lietotājdraudzīgākas. Iepazīšanās ar planšetēm līdzīgām saskarnēm var būt noderīga arī citām tehnoloģiju lietojumprogrammām, tostarp bezpilota lidaparātiem. Apsveriet iespēju apmeklēt tiešsaistes kursus par robotiku un programmēšanu, kas uzlabos jūsu prasmes un iespējams, iedvesmos nākotnes karjeru šajā aizraujošajā jomā.

4. Iesaistīšanās robotikas kopienās

Pievienojieties tiešsaistes kopienām vai vietējiem klubiem, kas koncentrējas uz robotiku un tehnoloģijām. Ideju un pieredzes apmaiņa ar citiem entuziastiem var veicināt radošumu un novest pie sadarbības. Vietnes, piemēram, Robotics Online var sniegt vērtīgus resursus un saistīt jums ar līdzīgi domājošiem indivīdiem.

5. Nākotnes karjeras iespēju pieņemšana

Kā militārās un civilās nozares arvien vairāk integrē robotiku ikdienas operācijās, pieprasījums pēc kvalificētiem speciālistiem inženierijā, programmēšanā un operacionālajā pārvaldībā pieaug. Izpētiet izglītības ceļus STEM jomās, lai sagatavotos karjerām, ko ietekmē robotika, sākot no programmatūras izstrādes līdz robotizētu sistēmu inženierijai.

6. Robotikas ietekme uz drošību

Izmantojot tehnoloģijas, piemēram, termālo un infrasarkano izsekošanu, ir būtiski izprast uzraudzības un drošības uzlabošanas sekas robotikas dēļ. Palielināta izpratne par privātuma tiesībām un ētiskajām sekām var palīdzēt jums orientēties mainīgajā drošības ainā ikdienas dzīvē.

7. Iepazīstiniet ar robotiku izklaidē

Interesanti, ka robotika nav tikai militāra pielietojuma aizsardzība. Arī izklaides nozare pieņem robotikas tehnoloģijas, kas ir acīmredzama videospēļu un filmu jomā, kurās ir uzlabota AI un robotika. Ņemiet vērā spēles, kas izmanto reālās dzīves robotikas principus – tās var uzlabot jūsu spēlēšanas pieredzi un izpratni par tehnoloģiju.

8. Nākotnes inovatoru iedvesmošana

Jauno prātu iedrošināšana izpētīt robotikas pasauli var novest pie revolucionārām inovācijām. Apsveriet iespēju iepazīstināt bērnus ar kodēšanas un robotikas komplektiem, iedvesmojot viņus kritiski un radoši domāt par tehnoloģiju un tās pielietojumu nākotnē.

Interesants fakts: Robotizētu sistēmu, piemēram, Ghost Robotics’ Vision 60, attīstība atspoguļo būtiskas izmaiņas militārajā tehnoloģijā—roboti ir izstrādāti, lai darboties dažādās vietās, piedāvājot spējas, ko cilvēku kareivji var nenodrošināt.

Modernu robotizētu sistēmu integrācija militārajās stratēģijās ne tikai pārveido karu, bet arī iezīmē soli pretim vairāk automatizētai nākotnei. Paliekot informētam, iesaistoties kopienās un izprotot minēto tehnoloģiju plašākās sekas, jūs varat efektīvi orientēties šajā mainīgajā ainavā.

Lai iegūtu vairāk ieskatu militārajā tehnoloģijā un saistītajās attīstībās, apmeklējiet Military.com.

Web Story

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *