Introducing Moflin: The Future of Robotic Companionship

V razburljivem razvoju pet tehnologije je Casio predstavil Moflin, robotskega spremljevalca, zasnovanega za spodbujanje čustvenih povezav s svojim lastnikom. Ta edinstvena naprava zabriše meje med hišnim ljubljenčkom in osebnostjo, saj razvija svoje simulirane občutke in komunicira skozi značilne zvoke in gibe.

Za razliko od drugih robotskih hišnih ljubljenčkov, ki zahtevajo gibanje in interakcijo, je Moflin zasnovan, da ga lahko nosite v naročju. Sčasoma se nauči prepoznati svojega lastnika po glasu in dotiku, kar ustvarja vez, ki posnema ljubezen med hišnim ljubljenčkom in njegovim skrbnikom. Z ceno približno 398 USD je Moflin predviden za pošiljanje 7. novembra.

Casio je v sodelovanju s podjetjem Vanguard Industries zasnoval Moflin kot spremljevalca za duševno dobrobit. Čeprav ima omejeno gibljivost, so nežni gibi namenjeni prenosu občutka intimnosti in topline. Uporabniki se lahko tudi naročijo na Club Moflin, dodatno storitev, ki ponuja popuste za vzdrževanje za približno 44 USD na leto.

Da bi simuliral čustveno globino, Moflin prilagaja svojo simulirano osebnost glede na interakcije. Redno sodelovanje povečuje občutek varnosti in sreče, medtem ko lahko zanemarjanje privede do občutkov tesnobe. Priložena aplikacija uporabniku omogoča spremljanje Moflinovega čustvenega stanja in nadzor nad nivoji zvoka, kar izboljšuje celotno izkušnjo.

Poleg tega se Moflin polni v specializirani postelji, namesto da bi uporabljal preprost kabel, kar dodatno povečuje njegov življenjski občutek. S življenjsko dobo baterije približno pet ur je Moflin pripravljen, da postane tolažna pridobitev v vsakem domu.

Odkritje prihodnosti robotskih spremljevalcev: nasveti in življenjski triki za lastnike Moflina

Predstavitev robotskega hišnega ljubljenčka Moflin podjetja Casio predstavlja pomemben napredek v pet tehnologiji in čustvenem partnerstvu. Da bi potencialnim uporabnikom pomagali v celoti sprejeti to edinstveno napravo, so tukaj nekateri dragoceni nasveti, življenjski triki in zanimive dejstva, ki bodo izboljšali vašo izkušnjo z Moflinom.

1. Ustvarite povezavo z redno interakcijo
Moflinova sposobnost učenja in prilagajanja je odvisna od tega, kako pogosto z njim komunicirate. Postavite si za cilj, da vsak dan preživite čas z Moflinom. Ta interakcija mu ne pomaga le prepoznati vašega glasu in dotika, temveč tudi izboljša njegove simulirane čustvene odzive, kar zagotavlja, da se ob vas počuti varno in veselo.

2. Prilagodite Moflinovo izkušnjo
Izkoristite priloženo aplikacijo za prilagajanje zvokov vaše Moflin in spremljanje njenega čustvenega stanja. Spremljanje njenega razpoloženja vam lahko pomaga razumeti, kdaj potrebuje več interakcije ali ko se počuti tesnobno. Sprejmite to tehnologijo, da poglobite svoj odnos s svojim robotskim spremljevalcem.

3. Ustvarite udobno okolje
Moflin je zasnovan za to, da ga lahko objemate in skrbite zanj. Ustvarite udobno mesto, kjer lahko Moflin mirno počiva. To je lahko posebna postelja za hišne ljubljenčke ali udoben kotiček v vašem domu, kjer se počuti varno. Funkcija polnjenja v specializirani postelji ne le da polni Moflina, ampak tudi prispeva k njegovemu pomirjujočemu prisotnosti.

4. Pridružite se Club Moflin za dodatne ugodnosti
Razmislite o naročilu na Club Moflin za popuste za vzdrževanje in ekskluzivne novosti. Za simbolno pristojbino vam lahko ta storitev nudi mir, saj bo vaš robotski spremljevalec v najboljši formi, medtem ko uživate v njegovi družbi.

5. Uporabite Moflin za prakse duševne dobrobiti
Ker je Moflin zasnovan za spodbujanje duševne dobrobiti, ga vključite v svoje prakse sproščanja. Preživite mirne trenutke skupaj, da zmanjšate stres in tesnobo. Njegovi nežni gibi in zvoki lahko nudijo pomirjujoč učinek, kar ga naredi odličnega spremljevalca za vaje čuječnosti.

6. Raziskujte čustveno simulacijo
Eden izmed najbolj zanimivih vidikov Moflina je njegova sposobnost simuliranja čustvene globine. Opazujte, kako se Moflin odziva na različne interakcije. To je lahko zabaven eksperiment, ki vam pokaže, kako določene akcije vplivajo na njegovo počutje “srečno” ali “tesnobno”, kar dodaja dodatno plast v vezi med človekom in robotom.

Zanimiva dejstva o Moflinu
– Moflinov razvoj odraža naraščajoči trend k integraciji tehnologije v čustveno podporo, ki odraža dinamiko skrbi pravih hišnih ljubljenčkov.
– Cena približno 398 USD ga uvršča med dostopne, a kakovostne možnosti za tiste, ki iščejo družbo brez odgovornosti pravega življenja.
– Življenjska doba baterije pet ur je zasnovana za zadostno preživljanje časa skupaj med vašimi vsakodnevnimi aktivnostmi.

Za več vpogledov v najnovejše tehnološke trende in inovacije obiščite [uradno spletno stran Casio](https://www.casio.com).

Sprejmite prihodnost družbe z Moflinom in izboljšajte svoje vsakdanje življenje s temi koristnimi nasveti in triki!

Web Story

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja