US Army Tests Advanced Robotics in Middle East

Valoda: lv. Saturs:

ASV armija ir uzsākusi nozīmīgus zemes testējumus ar sarežģītu robotizētu transportlīdzekli Tuvo Austrumu reģionā. Nesenais video, ko publicējusi Aizsardzības vizuālās informācijas izplatīšanas dienests, parāda Ghost Robotics Vision 60, četrkājaino bezpilota zemes transportlīdzekli (Q-UGV), kas darbojas Saūda Arābijas Sarkanā smiltis integrētajā eksperimentu centrā.

Aprīkots ar mūsdienīgu tehnoloģiju, šis robots ir aprīkots ar ieroču sistēmu, kas līdzinās AR-15/M16 dizainam, uz torņa, kas ļauj tam efektīvi apstrādāt mērķus. ASV Centrālā komanda ziņoja, ka Q-UGV veiksmīgi sadarbojās ar vairākiem stacionāriem mērķiem testa posmā, taču nesniedza konkrētus rezultātus par tā sniegumu.

Šis attīstītais bezpilota transportlīdzeklis iepriekš tika izcelts Operācijas Hard Kill laikā, kad tas demonstrēja mākslīgā intelekta nostiprinātas spējas. Pieaugošās drošības problēmas reģionā acīmredzami ir novedušas pie tā, ka tā ir kļuvusi par svarīgu jomu, kur pārbaudīt jauno aizsardzības tehnoloģiju efektivitāti no ASV.

Turklāt pārstāvis norādīja, ka, papildus Q-UGV, nesen Saūda Arābijā tika novērtēti arī vairāki pretdronu sistēmas. Tas ietver Stryker platformām uzstādītu lāzera ieroča prototipu izmantošanu mērķu efektivitātes novērtēšanai reālās situācijās. ASV armija arī ir izcēlusi savu “Dronebuster” sistēmu nesenajās militārajās mācībās, līdztekus Gaisa spēku ieviešanai bezpilota ilgstošas noturības taktiskās izlūkošanas lidmašīnā (ULTRA) stratēģiskām misijām AAE.

Pētot robotikas un aizsardzības tehnoloģiju nākotni

Kamēr ASV armija uzsākt revolucionārus testus ar robotizētām sistēmām, piemēram, Ghost Robotics Vision 60, Tuvo Austrumu reģionā, ir vērtīgas mācības, padomi un interesanti fakti, kas jāapsver attiecībā uz robotikas tehnoloģiju un tās pielietojumiem. Šeit ir daži ieskati, padomi un dzīves triki, kas saistīti ar šo aizraujošo attīstību:

1. Robotizēto transportlīdzekļu izpratne:
Robotizētie zemes transportlīdzekļi, piemēram, Vision 60, izmanto modernas sensoru un AI tehnoloģijas, lai navigētu sarežģītā apvidū un izpildītu uzdevumus bez cilvēku iejaukšanās. Iepazīšanās ar šo tehnoloģiju darbību var palielināt jūsu izpratni par to ietekmi uz aizsardzību un citām nozarēm.

2. Mākslīgā intelekta loma:
Mākslīgais intelekts ir izšķiroša nozīme, uzlabojot bezpilota transportlīdzekļu spējas. Simulējot cilvēka spriedumu un lēmumu pieņemšanas procesus, AI var ievērojami uzlabot robotisko sistēmu reakciju un efektivitāti. Apsveriet iespēju izpētīt tiešsaistes kursus vai apmācības par AI, jo izpratne par šo tehnoloģiju var atvērt jaunas iespējas.

3. Drošības pielietojums ārpus militārā sektora:
Lai gan pašlaik fokuss var būt uz aizsardzību, daudzas tehnoloģijas, kas izstrādātas militārajiem mērķiem, sāk izplatīties arī civilajā sektorā. Piemēram, dronu tehnoloģijas arvien vairāk tiek izmantotas lauksaimniecībā, piegādes pakalpojumos un uzraudzībā. Sekojiet līdzi šiem pielietojumiem, jo tie var radīt interesantas karjeras iespējas.

4. Drošība un ētika robotikā:
Attīstoties robotikas tehnoloģijai, diskusijas par drošību, ētiku un regulējumiem kļūst arvien svarīgākas. Iesaistieties diskusijās par robotu ētiskajām sekām karadarbībā un policijā, ņemot vērā, kā sabiedrība var atbildīgi pārvaldīt šo tehnoloģiju.

5. Sekojiet attīstībai:
Robotikas un aizsardzības tehnoloģiju joma ātri attīstās. Regulāri sekojot attiecīgajām ziņām caur militārajām aizsardzības vietnēm vai tehnoloģiju blogiem, jūs varat būt informēti par jaunākajām attīstībām un inovācijām. Apsveriet iespēju parakstīties uz cienījamiem aizsardzības ziņu avotiem vai sekot tehnoloģiju blogiem, lai būtu informēti.

Interesants fakts:
Vai zinājāt, ka bezpilota zemes transportlīdzekļu (UGV) izmantošana militārajās operācijās var samazināt risku cilvēku dzīvībai? Izmantojot robotus izlūkošanai vai iesaistīšanai bīstamos apstākļos, militārās operācijas var aizsargāt personālu, vienlaikus efektīvi izpildot misijas.

Dzīves triks:
Ja jūs interesē ieiet tehnoloģiju jomā, ko ietekmē robotika, apsveriet iespēju uzlabot savas prasmes programmēšanā un mehānikā. Daudzas kopienas koledžas un tiešsaistes platformas piedāvā kursus, kas var sagatavot jūs karjerai tehnoloģijās un robotikā.

6. Jūsu produktivitātes palielināšana ar tehnoloģiju:
Tāpat kā ASV armija izmanto tehnoloģijas, lai palielinātu efektivitāti un drošību, jūs varat pielietot līdzīgus principus ikdienas dzīvē. Izpētiet automātizācijas rīkus vienkāršiem uzdevumiem, izmantojiet lietotnes sava darba plūsmas optimizēšanai vai iegādājieties gudras ierīces, lai izveidotu efektīvāku dzīves telpu.

Izprotot un iesaistoties robotikas un aizsardzības attīstībā, jūs ne tikai varat prognozēt nākotnes tendences tehnoloģijā, bet arī atrast veidus, kā integrēt dažus no šiem ieskatiem un prasmēm savā ikdienā jau šodien. Lai iegūtu vairāk informācijas par mainīgo aizsardzības tehnoloģiju ainavu, apmeklējiet Defense.gov.

Web Story

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *