Nyelv: hu. Tartalom:

Egy forradalmi fejlesztés keretében az Apple Music beindította egy innovatív funkcióját, amely átalakítja, hogyan lépnek kapcsolatba a zenészek a rajongókkal és népszerűsítik a koncerteket. Ez az élvonalbeli eszköz lehetővé teszi a művészek számára, hogy dinamikus Set List lejátszási listákat állítsanak össze, közvetlenül a meglévő zenei katalógusukból, újfajta koncertreklámot létrehozva.

A művészek titkos fegyvere

Ez az újszerű képesség példátlan kreatív szabadságot biztosít a zenészek számára, lehetővé téve számukra, hogy exkluzív lejátszási listákat készítsenek testreszabott művészi anyaggal, amely a már meglévő képkészleteikből származik. Az ilyen lejátszási listák nemcsak esztétikai vonzerővel bírnak, hanem jelentősen bővítik a promóciók elérhetőségét is. Ezek a lejátszási listák könnyedén megoszthatók a legnagyobb platformokon, beleértve az Apple Musicot, a Shazamot és különböző közösségi média helyszíneket, így a hagyományos, statikus koncertreklámok a múlté.

Zajkeltés és várakozás teremtése

A zenészek most már képesek személyre szabott lejátszási listákat létrehozni minden egyes koncerthez, lehetőséget biztosítva a rajongóknak, hogy bepillantást nyerjenek a közelgő előadásokra. Ez a stratégiai megközelítés várakozást generál, és lehetővé teszi a művészek számára, hogy a közönséget már a színpadra lépés előtt bevonják. Az a hatalom, hogy irányítsák, mikor kerülnek a lejátszási listáik nyilvánosságra, taktikai előnyt biztosít a művészeknek a koncert előtti izgalom maximalizálásában.

Figyelemre méltó, hogy már több mint 450 set list került megosztásra olyan neves művészektől, mint Taylor Swift, Beyoncé és Post Malone, ami alátámasztja ennek az innovatív eszköznek a hatékonyságát a művészetek és a rajongók közötti interakciók fokozásában.

Új kihívások kezelése

Ahogy ez a funkció népszerűsége növekszik, új diskurzusokat indít a független zenészek által tapasztalt kihívásokról, különösen a láthatóság és az adatvédelem terén. Míg ez a kezdeményezés vezeti a digitális zene fejlődését, az iparágnak gondosan mérlegelnie kell ezeket a kihívásokat, miközben elfogadja ezt az ígéretes utat az élőzenei promóciók számára. A koncertpromóció jövője egy playlisttel a másik után íródik át.

Forrás: A zene rejtett potenciáljának feltárása: Egy új eszköz forradalmasítja a koncertpromóciókat

Web Story

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük