Mängu muutvas arengus on Apple Music käivitanud uuendusliku funktsiooni, mis revolutsioneerib muusikute ja fännide suhtlemist ning kontsertide promo. See tipptasemel tööriist võimaldab artistidel luua dünaamilisi Set List mänguloende, mis põhinevad otse nende olemasoleval muusikakataloogil, et luua uus kontsertide reklaami vorm.

Artistide Saladusrelv

See uus võimalus annab muusikutele enneolematut loomingulist vabadust, võimaldades neil kujundada eksklusiivseid mänguloende, mille kohaletoimetamist saadavad nende kehtestatud pildikogud. Sellised mänguloendid pakuvad mitte ainult esteetilist külgetõmmet, vaid laienevad ka oluliselt reklaamide ulatusele. Neid mänguloende saab vaevata jagada peamistel platvormidel, sealhulgas Apple Music, Shazam ja erinevates sotsiaalmeedia keskkondades, muutes traditsioonilised staatilised kontserdi reklaamid minevikuks.

Häälestamine ja Ootusärevus

Muusikud saavad nüüd isikupärastada mänguloende igaks konkreetseks kontserdiks, pakkudes fännidele pilguheidu eelseisvatele esinemistele. See strateegiline lähenemine genereerib ootusärevust ja võimaldab artistidel kaasata publikut juba enne lavale astumist. Võime kontrollida, millal nende mänguloendid välja antakse, annab artistidele taktikalise eelise eelkontserdi elevuse maksimeerimisel.

Märkisime, et üle 450 set listi top artistidelt nagu Taylor Swift, Beyoncé ja Post Malone on juba levitatud, rõhutades selle uuendusliku tööriista tõhusust artisti ja fänni suhete edendamisel.

Uute Väljakutsete Ületamine

Kuna see funktsioon omandab populaarsust, tõstatab see uusi arutelusid sõltumatute muusikute ees seisvate väljakutsete üle, eriti nähtavuse ja andmekaitse osas. Kuigi see algatus juhib digitaalsete muusika edusammude teed, peab tööstus neid väljakutseid hoolikalt kaaluma, kui see omaks seda paljulubavat suunda elava muusika reklaamimiseks. Kontsertide promotsiooni tulevik kirjutatakse ümber, üks mängulood korraga.

Allikas: Unlocking Music’s Hidden Potential: A New Tool Revolutionizes Concert Promotions

Web Story

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga