Hämmastava näidis atleetlikust oskusest, Brasiilia sensatsioon Vinicius Jr on kindlustanud oma positsiooni Real Madridi tähelepanuväärse hooaja peamise jõuna. Tema domineeriv esitus Borussia Dortmund’i vastu jättis pealtvaatajad imestama.

Mäng sai põneva pöörde teises pooles, kui Vinicius Jr näitas oma ületamatut võimet kriitilisi hetki ära kasutada. Ta tegi sensatsioonilise hat-tricki, kinnitades oma visadust ja oskust väljakul. Ühes lummavas järjekorras katkestas ta Jude Bellinghami söödu. Olles mängu jooksul juba tohutu vahemaa läbinud, sprintis Vinicius Jr edasi energiat täis, mis meenutas legendaarseid sporditegelasi, möödaminnes osavast Saksamaa kaitsjast Niklas Süle’st, et tagada oma teine värav.

See tähtis käik aitas oluliselt kaasa Real Madridi erakordsele 5-2 võidule, märkides rekordaegset tagasitulekut Meistrite Liigas. Kui kell lähenes lisaminutite ajale, lõpetas Vinicius Jr oma hat-tricki loomingulise viisil läbi vastaste kaitse. See erakordne esitus on tekitanud laialdast imetlust, tõmmates paralleele jalgpalliikoon Pelé’ga.

Rohkem kui tema jalgpalli saavutused, sümboliseerib Vinicius Jr järjepidevat vastupidavust, julgelt silmitsi seistes rassilise diskrimineerimisega, millega ta on kokku puutunud kogu oma karjääri jooksul La Ligast. Tema võiduplekid ei ole mitte ainult rõõmsad väljendused, vaid ka julged avaldused rassilise ebaõigluse vastu.

Kümnes mängus saavutatud kiiduväärne väravate ja söödu hulk näitab, et Vinicius Jr mõju Real Madridi edulood on vaieldamatu, näidates tema olulist rolli meeskonna võidu suunamisel sel hooajal.

Allikas: Hämmastav õhtu: Kuidas Real Madridi tõusev täht domineeris väljakul

Web Story

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga