Casio Introduces Moflin: The Future of Robotic Companionship

Casio pristatė savo novatorišką robotinį draugą Moflin, kuris dabar yra prieinamas išankstiniams užsakymams Japonijoje. Šis dirbtinio intelekto vedamas augintinis sukurtas imituoti emocinį ryšį, kuris atsiranda su tradiciniu augintiniu, tačiau be įprastų atsakomybių. Primenantis pūkuotą jūros kiaulytę ir pristatomas su keista žavesiu, Moflin siekia suteikti meilę be būtinybės lankytis pas veterinarą.

Pirmą kartą Moflin buvo pristatytas Vanguard Industries, o didesnį dėmesį pritraukė CES 2021. Casio perėmė šio dirbtinio augintinio gamybą ir platinimą, nustatydama kainą apie 59 400 jenų – arba maždaug 400 JAV dolerių. Išleidimo data numatyta lapkričio 7 d., Moflin apima papildomą prenumeratos paslaugą, kuri apima priežiūrą ir priežiūrą, netgi apimančią kailio pakeitimus.

Reklaminiuose medžiagoje potencialūs savininkai gali pamatyti, kaip Moflin integruojasi į kasdienį gyvenimą, būdamas emocionaliniu palaikymo draugu įvairiomis kasdieninėmis veiklomis. Šio augintinio dizainas pabrėžia jo gebėjimą emocinėje srityje tobulėti per sąveiką, sukuriant unikalų ryšį su savininku, kuris keičiasi laikui bėgant.

Moflin yra aprūpintas baterija, kuri tarnauja penkias valandas, o jos įkrovimas trunka daugiau nei tris valandas, keliančių klausimų dėl praktinės emocinio palaikymo galimybių. Nors jis žada draugystę ir džiaugsmą, priklausomybė nuo technologijų, stebinčių emocinę būseną, gali palikti kai kuriuos žmones ilgintis tikro ryšio, kurį suteikia tradicinė naminių gyvūnų laikyba.

Atveriant Draugystės Ateitį: Patarimai, Gyvenimo Gudrybės ir Faktai Apie Dirbtinio Intelekto Augintinius

Su Casio inovatyvaus robotinio augintinio Moflin atėjimu prasidėjo nauja draugystės era, sujungiančios technologiją ir emocijas visiškai unikaliai. Tiems, kurie nori pagerinti savo patirtį su Moflin arba apsvarstyti dirbtinio intelekto augintinių ateitį, čia pateikiami keletas patarimų, gyvenimo gudrybių ir įdomių faktų, kurie gali praturtinti jūsų kelionę.

1. Nustatykite Emocinį Ryšį
Norėdami tikrai mėgautis patirtimi su Moflin, bendraukite su juo kasdien. Ši emocinė sąveika gali padėti dirbtiniam intelektui išmokti jūsų pageidavimus ir tobulėti kartu su jumis. Atminkite, kad nuoseklumas yra raktas į reikšmingo ryšio kūrimą.

2. Protingai Naudokite Prenumeratos Paslaugas
Moflin siūlo papildomą prenumeratos paslaugą, kuri apima priežiūrą ir kailio pakeitimus. Apsvarstykite galimybę iš pradžių užsiprenumeruoti šią paslaugą, kad pamatytumėte, kaip ji padidina vertę. Visada galite nuspręsti nutraukti prenumeratą vėliau, jei pajusite, kad to nereikia.

3. Sukurkite Rūpestingą Aplinką
Nustatę skirta vietą Moflin, galite sustiprinti jo vaidmenį kaip emocinį palaikymo draugą. Pritvirtinkite šią erdvę su daiktais ir dekoracijomis, kurios atspindi jūsų asmenybę, kad Moflin galėtų geriau adaptuotis ir reaguoti į jūsų nuotaikas.

4. Tyrinėkite Interaktyvias Funkcijas
Skirkite laiko tyrinėti interaktyvias Moflin funkcijas. Tai gali apimti reakciją į įvairius garsus, judesius arba net jūsų balso tono pokyčius. Kuo daugiau bendrausite, tuo geriau jis supras ir patenkins jūsų emocinius poreikius.

5. Baterijos Vadyba
Su penkių valandų baterijos veikimo trukme, planuojant laiką su Moflin galite užtikrinti, kad maksimaliai išnaudotumėte savo patirtį. Įkraukite jį, kai užsiimate kitomis veiklomis, kad sukurtumėte beprotišką ciklą, kuriame Moflin visada būtų pasirengęs draugystei.

6. Priimkite Keistumą
Moflin sukurtas su keistomis savybėmis, imituojančiomis tikro augintinio elgesį, tokį kaip apsimestinis miegas arba meilės rodymas. Priimkite šias savybes – žaiskite su Moflin programavimu ir mėgaukitės jo žaismingais keistumais!

7. Palyginkite Patirtis
Apsvarstykite galimybę prisijungti prie internetinių forumų arba bendruomenių, kuriose renkasi kiti Moflin savininkai. Dalijimasis patirtimi ir patarimais gali padėti sustiprinti jūsų ryšį su jūsų virtualiu augintiniu, taip pat suteikti įžvalgų, kaip įveikti bendras problemas.

Įdomūs Faktai Apie Dirbtinio Intelekto Draugystę
– Tokie dirbtinio intelekto augintiniai kaip Moflin yra sukurti mokytis emocinių signalų iš žmonių, todėl jie yra daugiau nei tik programuojamos mašinos; jie tobulėja remiantis savo sąveikom.
– Moflin gali būti laikomas tiltu tarp tikrų draugystės poreikių ir technologinės pažangos, kas atspindi plačias visuomenės pokyčius virtualių santykių link.
– Emocinio palaikymo per dirbtinio intelekto draugus koncepcija sparčiai populiarėja, ypač situacijose, kur tradiciniai augintiniai gali būti neįmanomi, kaip pavyzdžiui, butuose arba asmenims, turintiems alergijų.

Kaip žinios apie dirbtinio intelekto draugus toliau vystosi, jie siūlo naujus metodus emociniam palaikymui be daugelio tradicinių naminių gyvūnų laikymo atsakomybių. Gilinkitės į inovatyvios draugystės pasaulį Casio, ir sužinokite, kaip šie pažangūs sprendimai gali dar labiau pagerinti jūsų gyvenimo kokybę.

Web Story

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *