Innovative Trials of Armed Robotic Canines by U.S. Military

Viimased arengud rõhutavad USA sõjaväe katsetusi arenenud robotisüsteemidega, eriti neljalaagritega liikumatute maapinna sõidukitega (Q-UGVs) Punaste Liivade Integreeritud Katsetuskeskuses Saudi Araabias. Kõnealused robotüksused on modelleeritud Ghost Robotics’i Vision 60 järgi, mis on varustatud erinevate lahingustseenide käsitlemiseks, võimalusel AR-15 või M16 vintpüssidega.

Katsetamise käigus suunati need robotkoerad staatilistele objektidele, kuigi põhjalikud aruanded, mis käsitlevad nende harjutuste tulemusi, pole veel avalikustatud. See algatus on osa suuremast pingutusest tugevdada sõjaväe funktsioone, eriti droonivastastes tegevustes. Sarnaseid robotisüsteeme demonstreeriti hiljuti harjutusel Fort Drum’is, New Yorgis, mille korraldas USA armee 10. mägdivision koos Arenduse Komando – Relvade Keskusega.

Need Vision 60 Q-UGV-d on konstrueeritud navigeerima ettearvamatu keskkonna kaudu, tänu unikaalsele juhtimissegmendile, mis jäljendab loomade liikumist. See omadus on äärmiselt oluline operatiivsete efektiivsuse säilitamiseks keerulistes maastikes, kus sensorite töövõime võib olla piiratud. Robotitel on ka arenenud droonivastased omadused; nad kasutavad termilisi ja infrapuna võimeid õhus olevate ohtude jälgimiseks.

Relvasüsteemide kontroll on teatiste kohaselt hallatav kasutajasõbralike tahvelarvutitaoliste seadmete abil, võimaldades operaatoritel täpset manööverdusvõimet. Samal ajal uurib Mereväe Erijõudude Ülemjuhatus (MARSOC) relvastatud variante Vision 60-st, mis näitab märkimisväärset muutust sõjaväestrateegiates robotite abiga sõjapidamise suunas, et kohtuda uute õhuhäiretega.

Robotika sõjaväes: näpunäited, elutarkused ja huvitavad teadmised

Arvukad arenenud robotite integreerimine sõjaväe rakendustesse avab hulga tagajärgi ja võimalusi, mis ulatuvad kaugele lahinguväljast. Siin jagame mõningaid väärtuslikke nõuandeid, elutarkusi ja huvitavaid fakte, mis on seotud sõjaväe robotikaga, pakkudes teadmisi selle kohta, kuidas need tehnoloogiad võivad meie elu mõjutada nii otseselt kui ka kaudselt.

1. Hoidke end kursis robotika tehnoloogiatega

Kuna robotika areneb kiiresti, on oluline olla kursis. Jälgige usaldusväärseid allikaid ja tehnoloogiaajakirju, mis spetsialiseeruvad sõjaväe edusammudele, nagu Defense.gov või Army Times. Need platvormid pakuvad teavet uusimate arengute ja robottehnoloogiate tagajärgede kohta.

2. Mõista robotite kasutusvõimalusi

Robotid nagu Vision 60 Q-UGVs suurendavad operatiivset efektiivsust. Nende funktsionaalsuse mõistmine aitab hinnata, kuidas sellised tehnoloogiad võivad peagi laieneda tsiviilsektoritesse – mõelge logistikale, päästeoperatsioonidele ja katastroofide reageerimise tegevustele.

3. Õppige juhtimisseadmete kohta

Robotüksuste juhtimisseadmed muutuvad üha kasutajasõbralikumaks. Tahvelarvutitena sarnaste liidestega tutvumine võib olla kasulik ka teiste tehnoloogia rakenduste jaoks, sealhulgas droonide jaoks. Kaaluge veebikursuste läbimist, mis on seotud robotika ja programmeerimisega, mis parandab teie oskusi ja võib-olla inspireerib tulevast karjääri selles põnevas valdkonnas.

4. Liituge robotikaga seotud kogukondadega

Liituge veebikogukondadega või kohalike klubidega, mis keskenduvad robotikale ja tehnoloogiale. Ideede ja kogemuste jagamine teiste entusiastidega võib inspireerida loovust ja viia koostööni. Veebisaidid nagu Robotics Online pakuvad väärtuslikke ressursse ja aitavad teil leida sarnasemate huvidega inimesi.

5. Tervitage tulevasi karjäärivõimalusi

Kuna sõjaväe ja tsiviilsektorid ühendavad üha enam robotikat igapäevastes operatsioonides, kasvab oskuslike spetsialistide nõudlus inseneriteaduses, programmeerimises ja operatiivjuhtimises. Uurige haridusteed STEM valdkondades, et valmistuda karjääridele, mida mõjutab robotika, alates tarkvaraarendusest kuni robotite süsteemide inseneritööni.

6. Robotika mõju julgeolekule

Tehnoloogiate, nagu termilised ja infrapuna jälgimine, tõttu on oluline mõista robotika mõju järelevalve ja julgeoleku suurendamisele. Teadlikkuse suurendamine privaatsuse õigustest ja eetilisest tagajärjest võib aidata teil navigeerida muutuvas turvaolukorras igapäevaelus.

7. Uurige robotikat meelelahutuses

Huvitaval kombel ei piirdub robotika ainult sõjaväe kasutusega. Meelelahutussektor võtab samuti robotitehnoloogiaid kasutusele, mis on nähtavad videomängudes ja filmides, kus on esitatud arenenud tehisintellekt ja robotika. Jälgige mänge, mis kasutavad reaalse elu robotika põhimõtteid – need võivad rikastada teie mänguelamust ja arusaamu tehnoloogiast.

8. Inspireerige tulevasi innovaatoreid

Noorte mõistete uurimine robotika maailmas võib viia revolutsiooniliste uuendusteni. Kaaluge programmeerimise ja robotika komplektide tutvustamist noorele põlvkonnale, innustades neid kriitiliselt ja loovalt mõtlema tehnoloogia ning selle rakenduste üle tulevikus.

Huvi fakt: Robotite arendamine, nagu Ghost Robotics’i Vision 60, peegeldab olulist muutust sõjaväetehnoloogias – robotid on loodud töötama erinevates maastikes, pakkudes võimeid, mida inimvõitlejad ei pruugi kergesti saavutada.

Arenenud robotite süsteemide integreerimine sõjaväestrateegiatesse mitte ainult ei muuda sõjapidamist, vaid tähistab ka sammu automatiseerituma tuleviku suunas. Hoiatused informeeritud hoidmine, kogukondadega suhtlemine ja nende tehnoloogiate laiemate tagajärgede mõistmine saavad empowerida teid selle muutuva maastiku tõhusaks navigeerimiseks.

Lisaks militaartehnoloogia ja seotud arengute kohta rohkemate teadmiste saamiseks külastage Military.com.

Web Story

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga