Jake Paul Showcases His Lavish Puerto Rican Estate

Jake Paul paljasti äskettäin vaikuttavan 20 miljoonan dollarin kartanonsa, joka sijaitsee Puerto Ricossa, poiketen merkittävästi nyrkkeilystävyyden harjoitusjärjestelmästään. Sosiaalisen median tähti ja nyrkkeilijä valmistautuu tulevaan otteluunsa legendaarista Mike Tysonsia vastaan AT&T Stadiumilla Arlingtonissa, Texasissa, joka on aikataulutettu 15. marraskuuta. Ammattilaisennätyksellään 10 voittoa ja 1 häviö Paul aikoo edelleen parantaa mainettaan voittamalla Tysons, jolla on kunniakas nyrkkeilyura 50 ammattilaisvoitolla.

Paulin ylellinen koti kattaa yli 12 000 neliöjalkaa ja siinä on kahdeksan makuuhuonetta ja kymmenen kylpyhuonetta, kaikki sijaitsevat laajalla acre-alueella. Hän hankki kiinteistön 16 miljoonalla dollarilla ja investoi lisää 4 miljoonaa dollaria remontteihin, ja tilalla on vaikuttavia piirteitä, kuten kuuden auton autotalli ja näyttävä viihdetila. Sisäänkäynnissä on japanilainen koi-järvi ja leikkisä ovenmatto, joka toivottaa vieraat tervetulleiksi näyttävästi.

Sisällä kodissa on esillä nykyaikaista taidetta, valtava suolavesiakvaario ja ainutlaatuinen robottikoira. Hänen ylellinen makuuhuoneensa on kohokohta, jossa on loistelias king-size-vuode, ja pääkylpyhuoneessa on erillisessä kylpyammeessa näkymät vehreään puutarhaan. Ulkona tilalla on suuri uima-allas, sauna ja kattava viihdealue.

Paulin leikkisä luonne näkyy hänen viimeisimmissä sosiaalisen median tempauksissaan, joissa hän jatkaa Tysonin jännittämistä, lisäten viihdyttävän käänteen heidän odotettuun otteluunsa.

Kodin sijoittaminen ja ylellinen elämä: Vinkkejä, elämää helpottavia niksejä ja mielenkiintoisia faktoja

Nykymaailmassa, jossa ylellinen elämäntapa on yhä saavutettavampaa, on tärkeää kerätä vinkkejä ja oivalluksia siitä, miten voit luoda oman upean keitaan, kuten Jake Paulin vaikuttava 20 miljoonan dollarin kartano Puerto Ricossa. Olitpa etsimässä sijoitusmahdollisuuksia kiinteistössä tai yksinkertaisesti parantamassa kodin ympäristöäsi, tässä on muutamia hyödyllisiä vinkkejä, elämää helpottavia niksejä ja kiehtovia faktoja, joita kannattaa harkita.

1. Ymmärrä kiinteistömarkkinat
Ennen sijoituksen tekemistä on tärkeää tutkia ja ymmärtää haluamasi alueen kiinteistömarkkinat. Tutki ajankohtaisia trendejä, kiinteistön arvot ja naapuruston dynamiikka. Tieto on valtaa, ja tiedon avulla voit tehdä viisaita sijoitusvalintoja.

2. Aseta remontin ROI (tuotto-investoinnissa) etusijalle
Kun sijoitat remontteihin, keskity parannuksiin, jotka tarjoavat parhaan tuoton investoinnille (ROI). Keittiön ja kylpyhuoneen remontit sekä maisemointi parannukset tuottavat usein merkittäviä tuottoja. Kustannustehokkaat muutokset, kuten uusi maali tai päivitetyt varusteet, voivat myös vaikuttaa suuresti.

3. Hyödynnä älyteknologiaa
Integroi älykodin teknologiat parantaaksesi asumiskokemustasi. Ominaisuudet kuten älytermostaatit, turvallisuusjärjestelmät ja valaistus voivat paitsi nostaa kodin arvoa, myös tarjota mukavuutta ja mielenrauhata.

4. Luo henkilökohtainen keitaasi
Inspiroituna Jake Paulin ylellisestä ulkoalueesta, harkitse takapihasi muuttamista viihteen keitaaksi. Elementtien, kuten uima-altaan, ulkokokin tai viihtyisän oleskelualueen, sisällyttäminen voi parantaa kodin vetovoimaa ja tarjota täydellisen paikan rentoutumiseen ja kokoontumisiin.

5. Sijoita taiteeseen ja sisustukseen
Taide voi merkittävästi yksilöidä tilasi. Investoiminen nykyaikaisiin taideteoksiin tai ainutlaatuiseen sisustukseen, kuten Paulilla kartanossaan, voi tehdä kodistasi ainutlaatuisen ja ilmaisullisen. Lisäksi elementtien sisällyttäminen, jotka heijastavat persoonallisuuttasi, voi herättää iloa ja luovuutta.

6. Budjetoi ylläpitoa varten
Ylellisen kodin omistaminen tuo mukanaan omat ylläpitokustannuksensa. Säännölliseen kunnossapitoon, korjauksiin ja maisemointiin budjetointi varmistaa, että omaisuutesi pysyy erinomaisessa kunnossa ja säilyttää arvonsa ajan mittaan.

Mielenkiintoinen fakta: Tiesitkö, että hyvin suunnitelluilla ulkotiloilla varustetut kiinteistöt voivat nostaa omaisuuden arvoa jopa 20 %? Investointi maisemointiin ja ulkorakennuksiin parantaa paitsi kodin estetiikkaa myös nostaa sen markkinahintaa merkittävästi.

7. Lisää hauskoja ominaisuuksia
Harkitse leikkisien tai omalaatuisten ominaisuuksien lisäämistä, jotka valaisevat tilaasi. Se voi olla outo ovenmatto, kodin automaatio laite tai jopa mielenkiintoinen lemmikki, kuten robottikoira, kuten Jake Paulin tilalla. Nämä ainutlaatuiset yksityiskohdat tekevät kodistasi kutsuvamman ja viihdyttävämmän.

Osallistuminen urheiluun ja elämäntapaan
Lopuksi, kuten Jake Paul on osoittanut, aktiivinen elämäntapa voi tuoda energiaa kotiisi. Olipa kyseessä kotisali tai ulkoiset urheilutilat, tapojen löytäminen kunnon ylläpitämiseksi voi johtaa terveellisempään ja onnellisempaan elinympäristöön.

Lisätietoa luksuselämästä ja kiinteistösijoituksista löydät Forbesista. Muista, että ylellinen elämä alkaa harkitusta suunnittelusta, informoiduista valinnoista ja ripauksesta luovuutta!

Web Story

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *